Bjørn har bygget FixBil til lavpriskjede i Bergen og omegn

FixBil-gründer Bjørn Standal har nå ti verksteder i bergensregionen. Flere ganger har FixBil blitt sendt til topps av media  som den rimeligste verkstedskjeden. 

Det startet som et enkeltstående bilverksted i Fana. Etterhvert har det blitt mange verksteder. Rimelige tjenester utført av kompetente mekanikere har vært grunnmuren i FixBil-konseptet. Der merkeverksteder tar inntil 2000 kroner timen, slipper kundene hos FixBil unna med en timepris på 1088 kroner, inkludert moms.

De laveste prisene
– Vi kjemper en daglig kamp om å levere rimelige servicer, reparasjoner, slitedeler og generelt lave timepriser. Dette har vi klart år etter år, og vi har vært heldige som har hatt et stabilt mannskap med oss gjennom mange år. Det bidrar til at vi er effektive. Når pressen gjør prissammenligninger er det stas og få tildelt topplasseringen som den med de laveste prisene,  sier Standal.

LES OGSÅ:  Her finner du et FixBil nær deg

Ikke som Oslo
Han mener bileiere bør være opptatt av prisen de betaler på verkstedet. Nylig skrev Finansavisen at eiere av kostbare biler i Oslo må betale høyere timepriser enn andre.

FixBil har kompetente mekanikere ved alle ti verkstedene

– Helt uhørt og useriøst, og jeg vet ikke om dette skjer i Bergen. Nettopp det å tilby lave priser, kvalitet i arbeidet og levere bilen tilbake til avtalt tid er noe kundene setter pris på. Vi har fått mange faste kunder i et marked som er prissensitivt og det betyr at vi er forbrukervennlige, sier verksteds-gründeren.

LES OGSÅ: Dette er tjenestene til FixBil

 

5 kommentarer til “Bjørn har bygget FixBil til lavpriskjede i Bergen og omegn”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.