Sonja får god hjelp av Roger

Det var tilfeldighetene som gjorde Sonja Ljostveit til kunde hos Fixbil. Siden har hun blitt værende.

– Jeg er vel det man kan kalle en stamkunde, sier overingeniøren ved Klinisk institutt 2 ved Haukeland universitetssykehus.

Hun kjører en 2002-modell Ford Galaxy som blant annet brukes til transport av en rullestolbruker, og er derfor avhengig av at bilen kommer raskt på verksted når noe er galt.

– Fixbil Møllendalsveien ligger praktisk til for min del, kun 15 minutters gange fra Haukeland. Derfor sjekket jeg med dem første gang jeg trengte å få bilen på verksted, og tenkte at det var verdt et forsøk. Det har jeg ikke angret på, sier hun.

Sonja peker på prisene som et av de store fortrinnene til verkstedet.

– I tillegg må jeg nesten trekke fram servicen. Den er suveren, sier hun.

LES OGSÅ: Bjørn har bygget FixBil til lavpriskjede i Bergen og omegn

Alt på samme sted
Fixbil Møllendalsveien – også kjent som Hartveit Bilsenter – er et unikt bilverksted. I tillegg til å levere vanlige tjenester som EU-kontroll, service, eksosanlegg, bremser og lignende er verkstedet autorisert både for karosseri og lakkering. Dette betyr at du som kunde her kan få alt utført samme sted, uansett hva årsaken til verkstedsoppholdet måtte være.

Sonja har tidligere hatt bilen sin inne for karosseri- og lakkeringsarbeider, etter at en annen bilist rygget på henne. Det siste besøket hennes var en service hvor blant annet registerreimen ble skiftet.

– Registerreimen er jo nesten litt mytisk blant oss vanlige bilister. Vi vet kanskje ikke helt hvilken funksjon den har, men har fått med oss at det kan bli fryktelig kostbart om den skulle ryke. Derfor er jeg nøye med serviceintervallene, sier hun.

LES OGSÅ: Han har reparert biler i 25 år

Never change a winning team
På spørsmål om hvilket bilverksted hun vil bruke neste gang bilen hennes trenger kjærlighet eller omsorg er Sonja krystallklar.

– Never change a winning team. Det blir selvsagt Fixbil neste gang også, slår hun fast.

LES OGSÅ: Dette er tjenestene til FixBil

Glad for positive tilbakemeldinger
Daglig leder Roger Botnedal ved Fixbil Møllendalsveien er glad for rosen fra Sonja Ljostveit.

– Trygghet for deg og bilen din er mottoet vi lever etter, og i dette ligger det at vi ikke bare er opptatt av bilene vi får inn – vi er like mye opptatt av menneskene som kjører dem. De skal føle seg personlig betjent hos oss, og oppleve at de kan ringe oss eller komme innom dersom det er noe de lurer på, sier han.

Han forteller at denne leveregelen har gitt dem et tett og godt forhold til kundene.

– Hos oss holder det ikke at mekanikerne er flinke å skru. De må også like å snakke med mennesker, avslutter han.

LES OGSÅ:  Her finner du et FixBil nær deg