Svein frister med gratis rustkontroll

Du har sikkert aldri sjekket understellet. Det er grunnen til at mange bileiere i bergensregionen kjører rundt med et understell som minner mer om en rustholk.


– Vi ser slike rustholker dag etter dag, men heldigvis er det stadig flere bileiere som skjønner at rust må forebygges med understellsbehandling, sier Svein Nødtvedt,  driftsleder hos FixBil i Fanaveien. Nå frister han bekymrete bileiere med GRATIS RUSTKONTROLL.

LES OGSÅ: Finn FixBil nær deg

VESTLANDSVÆR
Du tror kanskje at en ny bil er garanti mot rust. Men selv rustgarantier fra bilprodusentene sliter i møtet med vestlandsvær og salte veier. Spør deg selv om når du sist  bøyde deg ned på kne for å sjekke tilstanden på alt som utgjør understellet?

Svein er driftsleder i FixBil og lidenskapelig opptatt av rust

BERGEN ELLER MARBELLA
– Bilprodusentene lager ikke egne biler for det norske markedet og spesielt ikke for fuktig vestlandsvær. Samlebåndet skiller ikke ut biler som skal til Bergen eller Marbella. Alle nye biler er ment for et behagelig klima og forutsigbart klima, sier Nødtvedt.

LEST DENNE: Bjørn bygget FixBil til en ledende lavpriskjede

EGEN AVDELING
FixBil har egen avdeling for understell i Fanaveien. I behandlingen  benytter FixBil det anerkjente merket  Mercasol for å forebygge mot rust. Mercasol produseres i Sverige og er tilpasset nordiske forhold.

EN BAKTERIE
– Du kan se på rust som en bakterie som spiser seg inn i alle deler av understellet. Det påvirker sikkerheten på kjøretøyet og ikke minst prisen du får for bilen den dagen den skal selges, sier Nødtvedt.

SANDBLÅSER
Dersom du har en relativt ny bil som er to til tre år gammel holder det som regel med spyling og tørking før det påføres Mercasol.
– Er det allerede rust sandblåser vi bort rusten før behandlingen starter, fortsetter driftslederen.

LES OGSÅ: Sonja er stamkunde hos FixBil

Hvilken garanti gir FixBil på behandlingen?
– Med Mercasol gir vi 15 års rustgaranti. Det koster mindre en halv veiavgift i året for å holde bilen helt rustfri. Tapet ved å selge en bil med rust kan bli økonomisk smertefull.  En rustfri bil vil dessuten alltid være mer attraktiv i annenhåndsmarkedet,  svarer Nødtvedt.

For gratis rustkontroll kan du også sende epost til fanadekk@fixbil.no, eller kontakte Svein på 55 70 81 31