FixBil blir størst på lakk og karosseri

FixBil-kjeden kjøper Damsgård Karosseri og blir med overtakelsen den største aktøren innen lakk og karosseri i Bergen. 

Daglig leder Bjørn Standal i FixBil er tilfreds med overtakelsen og sier det lenge har vært ønskelig med et verksted i området Laksevåg.

LES OGSÅ: Bjørn har bygget FixBil til lavpriskjede i Bergen og omegn

I vekst
– Dette er en bydel i vekst og vi ønsker å være tilstede der folk ferdes. Nærmere sentrum er det nesten ikke mulig å komme, sier han.

FixBil overtar Damsgård lakk og karosseri umiddelbart. FixBil har dermed fire lakk -og karosseriverksteder i bergensregionen og dermed den største aktøren i dette markedet.

– Det har aldri vært noe mål å være størst. Vi er mer opptatt av at vi skal ha verkstedtjenester i de ulike bydelene og de mest trafikkerte stedene i omegnskommunene rundt Bergen, forklarer Standal.

LES OGSÅ: Liten bulk kan skjule stor skade

Tilgjengelig
Lakksenteret på Damsgård omsatt i fjor for cirka 15 millioner kroner. Samlet vil FixBil-kjeden omsette for i underkant av 100 millioner kroner i år. Standal understreker at det viktigste for FixBil er å konkurrere på pris og kvalitet.

– Dette er en strategi vi har vært trofast mot i alle år. Ved siden av pris og kvalitet er tilgjengelighet en viktig faktor, fortsetter han.