Slik ordnes småskader – enkelt og rimelig

Har bilen fått småbulker elledre andre småskader? FixBil og Damsgård Karosseri har billig-konseptet SPEED Repair – for deg som vil ha det raskt og rimelig!


Har du småbulker i karosseriet eller en felg som har fått juling av en fortauskant, kan du få dette relativt rimelig reparert.

Dan Kristian Askeland er en av bilkakkererne i FixBil

SPEED REPAIR
Det finnes ulike uttrykk på denne tjenesten, som  Micropaint, SMART Repair og SPOT Repair. Damagård Karosseri og FixBil-kjeden har lansert sitt eget konsept med SPEED Repair. Dette er karosseriarbeid og lakkering i mindre skala, for eksempel mindre bulker og utbedring av riper.

HER FINNER DU FIXBIL nær deg

TAPER VERDI
– Det er mange som kjører rundt med riper og småbulker som kunne vært utbedret til en rimelig pris. Det er ikke pent å se biler med synlige riper eller bulker, og dette bidrar til at bilen ruster raskere og taper unødvendig verdi, sier Lund. Han sier det verserer mange myter om billakkering.

Biloppretter Jan Magnus Lund

MANGE MYTER
– Som at billakkering uansett har en høy startkostnad, at du må betale for en hel boks farge uavhengig av hvor lite som brukes og at du for eksempel må ta hele døren eller hele siden om det er snakk om bare én ripe. Alt dette er myter og helt feil, forsikrer den erfarne biloppretteren.

LEASINGBILER
Stadig flere bilister har privat leasing og her kan det være mye å spare om du velger SPEED Repair.

–  Det er viktig å få tatt riper og bulker før du leverer bilen tilbake. Når du leverer leasingbilen krever den som har leaset deg bilen ekstra for det som ikke kan karakteriseres som normal slitasje. Har bilen fått synlige riper kan du plutselig få en regning i posten fra leasingselskapet på  30-40.000 kroner. Med vårt konsept hadde du sluppet unna med under halve prisen, sier Lund.