De ga ekstraservice – bokstavelig talt

Hørt du om bilmekanikerne som rykket ut en til defekt garasjeport?


Da 85 år gamle Tove ikke fikk opp garasjeporten ringte hun fortvilet rundt for å få hjelp. Til slutt ringte hun sitt faste bilverksted.

Ringte flere
– Det var ingen som kunne hjelpe meg med garsjeporten. Jeg ringte til mange forskjellige over hele byen, og tilslutt ringte jeg til Roger hos FixBil i Møllendalsveien, sier hun.

Fikk ut bilen
Det tok ikke lang tid før Roger Botnedal og Lars Helge Måkestad stod på døren med verktøy.
– De ordnet garasjeporten slik at jeg fikk ut bilen. Den skulle jo på service hos FixBil denne dagen og det var derfor jeg hadde så akutt behov for å få opp garasjen, fortsetter Tove entusiastisk.

Fast kunde i mange år
85-åringen kan ikke få fullrost de to bilmekanikerne godt nok.
– De er så hyggelige, og jeg var helt himmelfallen i blikket når de kom for å hjelpe meg. Jeg stoler bare på dette verkstedet, og med de flinke og fine folkene. Jeg har vært fast kunde i mange år. jeg har jo en bil som  begynner å dra på årene etterhvert, smiler hun.

LES OGSÅ: Slik ordnes småskader enkelt og rimelig

Handyman
Roger Botnedal og Lars Helge Måkestad synes det er hyggelig å kunne hjelpe.
– Vanligvis blander vi oss ikke inn på områder vi ikke har fagkompetanse, men i dette tilfellet handlet det kanskje mest om å få handyman-hjelp. Vi prøver alltid å gi ekstraservice, men i dette tilfellet ble det mer bokstavelig talt, kommer det muntert fra de to kollegene.