Har bygget Laksevågs største bilverksted

FixBil har bygget sitt største fullskala-verkstedet på Laksevåg. Verkstedet er på mer enn 2000 kvadratmeter.


Etter at FixBil-kjeden overtok Damsgård Karosseri i september, har det vært arbeidet kontinuerlig med utvidelse av virksomheten i Simonsviken Næringspark der Blikkvalseverket tidligere hadde sin virksomhet.

MODERNISERT
Lokalene er modernisert og designet for å håndtere alle oppgaver innenfor bilfaget.  Inntil nå har det vært biloppretting og lakkering i verkstedet til Damsgård Karosseri. Nå  utfører verkstedet også mekaniske reparasjoner, servicer, EU-kontroller, dekkservice og dekkhotell. Verkstedet i Simonsviken i Gravdal det største på Laksevåg.

Verkstedet ligger i Simonsviken Næringspark

TYNGDEPUNKT
– Verkstedet blir et tyngdepunkt i denne bydelen. Vi har fått plass nok til å lage en fullskalavirksomhet. Vi får mye ulik kompetanse samlet på ett sted, sier Roger Botnedal som har vært prosjektleder. Han er medeier i FixBil og daglig leder av virksomheten i Møllendalsveien, som også har alle disipliner, men i noe mindre format.

– Verkstedet i Simonsviken er perfekt fordi du får en miks av all kompetanse samlet på ett sted. Det er sjelden at så store arealer er tilgjengelig i så sentrale deler av Bergen, sier han.

 

FixBil er den største uavhengige verkstedskjeden i Hordaland, og har virksomheter flere sentrale steder i Bergen, samt Lindås og Fjell. Du kan kontakte FixBil på 06066