Superfornøyd med FixBil

Hun er superfornøyd med servicen , og lav pris på EU-kontrollen var grunnen til at hun valgte FixBil.


I mars ble bilen til Inger M. Horgen – en Toyota Avensis – EU-godkjent etter at blinklyset i et speil og bremseklossene var byttet. I tillegg vant hun en konkurranse på Facebook og premien var en gratis understellsbehandling av bilen.

Ta kontakt direkte med ditt lokale FixBil-verksted

Mye rust
All rust ble sandblåst og fjernet, og deretter gitt antirustbehandling som skal vare i 15 år.  Nettopp det at det var så pass mye rust på understellet sjokkerte henne.
– Jeg kjøpte bilen på Hamar. Der salter man ikke veiene slik som i Bergen.  Derfor var det litt spesielt at det var rust under bilen. Hadde den vært kjørt i Bergen alle disse årene hadde jeg skjønt det, sier hun.

Hvordan blir du ivertatt som kunde hos FixBil?
– Jeg får god oppfølging og servicen er fantastisk. Det er veldig kjekke folk som som arbeider i FixBil, prisene er lave og de er punktlige. Jeg er helt avhengig av bilen til og fra jobb. Skulle jeg brukt kollektivtransport hadde det gått flere timer  hver dag, sier hun. Horgen jobber til daglig i helsevesenet.

Selv om hun liker servicen hos FixBil ser hun helst at hun slipper å se mekanikerne igjen før i mars 2020.
– I mars 202 er det igjen tid for EU-kontroll og i mellomtiden får vi håpe at alt virker som det skal. Det er jo ingen som liker å ha bilen, som så mange er avhengig av, stående på verksted, smiler hun.