Roger leter etter biloppretter

Er du biloppretter kan Roger Botnedal i FixBil gi deg drømmejobben.


– Vi trenger en biloppretter relativt raskt som både kan og har kjærlighet til dette viktige faget. Det er selvfølgelig en fordel om vedkommende også er flink til å kommunisere med omgivelsene, sier Botnedal.

Taksere
Biloppretteren skal lede en av avdelingene til FixBil, som er lokalisert elleve forskjellige steder i Bergensområdet. Jobben består i å reparere små og store karosseriskader, samt taksere biler og ha løpende dialog med forsikringselskaper.

Kundebehandling
– Dette er en jobb som også involverer kundebehandling. Derfor er det helt avgjørende at vedkommende er imøtekommende og løsningsorientert. Vi driver ikke bare verksteder, hver og en av oss skal også sørge for at kundene er fornøyd med totalopplevelsen. Derfor er det nødvendig med kvaliteter og kvalifikasjoner utover det rent faglige,  sier Botnedal, og fortsetter:

Godt arbeidsmiljø
– Vi har et veldig godt arbeidsmiljø. Dette har vi skapt gjennom 30 år og en forutsening for et slikt miljø er nettopp dyktige medarbeidere som evner å skape god steming, om det er til kolleger eller kunder.

Dersom du er den rette kan du kontakte Roger Botnedal direkte på 930 95 256, eller sende en PM (personlig melding) til FixBil.