BULKESKADER? – Drop in og gratis takst og rådgiving

Bulkesesongen er i gang, og FixBil gjør sine karosseriverksteder tilgjengelige for «drop in» og gratis takst og rådgivning på stedet.


– Når du bulker bilen og får beskjed om å komme tilbake om to uker, kan det oppleves som frustrerende. Derfor har vi i FixBil besluttet at alle som bulker kan komme innom og få gratis takst og rådgiving, kall det gjerne et anslag og overblikk over skaden, sier daglig leder Roger Botnedal ved FixBil i Møllendalsveien.

Roger Botnedal, daglig leder FixBil i Møllendalsveien

Tre karroseriverksteder
FixBil har i tillegg karosseriverksteder i Fana og Laksevåg, og har i mange år hatt avtale med de største forsikringsselskapene.
– Vi kan tidlig vurdere om det er forsikringsskade eller om en skade som må betales på egenhånd. I tillegg er det en del mindre skader som kan ordnes gjennom mikrotenikker, som er kostnadsbesparende,  sier Botnedal.

Bulkesesong
Frem mot jul er det bulkesesong. Minusgrader og spesielt de første snøfallene resulterer alltid i utforkjøringer og kollisjoner som gir svært mange karosseriskader.
– Har bilen en skade i karroseriet er det viktig å få reparert dette før veiene blir saltet. Salt skaper enda mer rust, noe som forringer verdien på kjøretøyet, sier han.

Har du bulket bilen kan du ringe 06066

BILDE ØVERST: Fra lakkboksen til FixBil i Møllendalsveien