Tilbyr én sesong gratis dekkhotell i Åsane

FixBil tilbyr gratis dekkhotell i én sesong ved verskedet på Liamyrane i Åsane. Deretter blir prisen for vanlige personbiler 890 kroner pr sesong, som inkluderer hjulskift.

FixBil har akkurat åpnet et stort og moderne verksted på Liamyrane, senralt plassert i det største «bilområdet» i Åsane. Tilbudet om én sesong gratis er for kunder som leverer inn dekkene før 1. mai.

Lik pris
FixBil gjør dekkhotell enkelt. Prisen er den samme inntil en dekkstørrelse på opptil 17 tommer. Dersom dekkene er større blir prisen noe høyere. Andre dekkhotell opererer med langt høyere priser og de fleste starter på rundt 1100 kroner pr sesong.

Dekkhoteller
Hos den desidert dyreste blant de uavhengige dekkhotellene er prisen 1750 kroner pr sesong om felgene er 19 tommer. Merkeverkstedene er kjent for å ha de aller høyeste prisene. Det er ingen i Bergen som matcher prisen til FixBil Åsane på 980.- kroner pr. sesong.

Fordeler ved dekkhotell
– Det er mange fordeler med dekkhotell. Dekkene blir vasket og oppbevart mørkt og kjølig, sier daglig leder Bjørn Standal. Inkludert i prisen er dekkskift, og du slipper å lagre dekkene i garasjen eller i en bod.

Prolaps
– Det er stadig færre som skifter dekkene selv. Dekkskift er en av de aktivitetene som man lett pådrar seg prolaps av, fordi det er tungt arbeid, sier Standal.

Er du interessert i gratistilbudet kontakter du FixBil Åsane direkte på telefon: 53 01 91 91, eller sender oss en melding i innboksen på Facebook,

For FixBils dekkhotell i Åsane er prisene:
* Første sesong gratis, dekkene er levert innen 1. mai  2019.

* Opptil 17«kr. 890.- pr. sesong
* Dekk fra 18´´-22´kr. 1190.- pr. sesong

For fimakunder kan det opprettes egne avtaler.


FixBil har tolv verksteder i Bergensområdet. Virksomheten ble startet i 1989, og omsetter for rundt 90 millione kroner årlig.