Ta Servicen NÅ – spar (mye) penger

Visste du at service kan være  mellom 30 og 40 prosent rimeligere hos FixBil sammenlignet med såkalte merkeverksteder?


FixBil-sjef Bjørn Standal er helt klar på at det er mye penger å spare på service.  Service består av oljeskift og bytting av oljefiltre, blant annet, avhengig av kilometsterstand og alder på kjøretøyet.

Ingen faglig forskjell
– Det er ingen grunn til at nyere biler skal betale dyrt for service hos merkeverksteder. Service er en standardisert tjeneste. Det er ingen faglig forskjell fra et merkeverstad til et autorisert og uavhengig bilverksted. Forskjellen ligger i prisen, og det er en betydelig avstand, sier Standal.

Mye penger å spare
Han merker at biler som passerer fem år i langt større grad velger uavhengige verksteder. Det er vanskeligere å overbevise dem med relativt ny bil.
– I den grad disse tror at det er mer trygghet i å velge en merkeforhandler, er det helt feil. Service er hyllevare og det er mye penger å spare på denne tjenesten.

Kåret til den rimeligste
FixBil er det største uavhengige bilverkstedet i Hordaland med 13 avdelinger. For noen år siden kåret Bergensavisen FixBil til det rimeligste verkstedet i Bergen. FixBil driver innenfor mekanisk, karosseri, og lakkering.

Flere offentlige og private virksomheter bruker FixBil som sitt primære verksted.

Her finner du ditt nærmeste FixBil-verksted