FixBil kjøper Sandven Service

FixBil-kjeden kjøper Sandven Service i Bergen.


Sandven Service skal fortsette under samme merkenavn, og blir det 13. verkstedet som er eid av FixBil-gruppen i Bergensområdet. Overtakelsen er godkjent av BMW Norge.

Sertifisert BMW-verksted
– Sandven Service er et sertifisert verksted av BMW Norge og også et BMW-sertifisert delelager. Vi ønsker ikke bare å fortsette dette konseptet, men forsterke BMW-profilen i enda sterkere grad, sier administrerende direktør Bjørn Standal i FixBil. Sandven Service er lokalisert på Midtun og har i en årrekke vært et spesialverksted for BMW.

Garantiarbeid
– Dette betyr at Sandven Service kan foreta arbeid på nyere BMWer knyttet til garantiarbeid. For å utøve slikt arbeid kreves det egen sertifisering fra BMW. Sandven har vært en betydelig BMW-forhandler i mange år, og det var også grunnen til at verkstedet satset på å BMW-sertifisere Sandven Service, sier Standal.

Størst i Hordaland
FixBil er den største verkstedskjeden i Hordaland og vil i inneværende år omsette for mer enn 100 millioner kroner. De øvrige FixBil-verkstedene er godkjent av Statens Vegvensen for alle bilmerker.

Du kan kontakte oss på epost: post@fixbil.no
Du kan også sende oss en melding på Facebook (Messenger)