FixBil – åpen hele sommeren

Skjer det noe uforutsett med bilen din i sommer er alle de 13 verkstedene hos FixBil åpen.


– Det er mange verksteder som stenger i fellesferien, og det kan være problematisk å komme til raskt hos dem som er åpen på grunn av lav bemanning, sier driftsdirektør Roger Botnedal hos FixBil.

Roger Botnedal, FixBil

Fleksibel
Lav bemanning vil også FixBils verksteder ha i fellesferien, men med 13 verksteder innenfor mekanisk, lakk og karosseri i Bergen, Sotra og Norhordland er det relativt enkelt å komme til likevel.

– Tross lavere kapasitet kan vi tilpasse og dermed være fleksibel. Det er fordelen når vi har så mange verksteder innenfor et relativt lite georgrafisk område, fortsetter Botnedal. Han tilføyer at fellesferien ikke må sees på som lavsesong.

Beredskap
– Det er faktisk mange bileiere som velger å sette bilen på verksted mens de selv er bortreist på ferie, og spesielt gunstig er dette når det skal gjøres arbeid på lakk og karosseri. I tillegg er fellesferien en periode hvor det er mye bilturisme. Da er det viktig at vi har en beredskap for å svare på dette behovet som ofte oppstår akutt, sier han.

Drop Off
FixBil er dessuten en del av konseptet Drop Off. Dette er  keramisk lakkbeskyttelse/lakkforsegling som er et unikt hybridprodukt. Denne lakkbeskyttelsen tåler alle typer avfetting bedre enn tidligere generasjoners lakkbeskyttelse, som voks- eller polymerbaserte. Drop Off filmen holder i fem år om bilen vaskes regelmessig.

Kontakt FixBil
Dersom du trenger bistand kan du ringe 06060, eller sende en epost på post@fixbil.no eller  kontakte FixBil gjennom Facebook.  Her finner du en liste over verkstedene til FixBil.