FixBil Åsane – suksess med rabatt

I løpet av september har  FixBil Åsane håndtert 1000 biler siden åpningen  i mars, biler som har vært gjennom  EU-kontroll, servicer eller reparasjoner.  30 prosent rabatt på servicearbeid  har hjulpet godt på etterspørselen.Fixbil åpnet dørene i Liavegen (samme sted som Ulset Auto/BMW) i mars og lanserte 30 prosent avslag på arbeidet knyttet til service.

Godt fotfeste i Åsane
– Vi har etterhvert fått et godt fotfeste i Åsane, og kommer til å fortsette med 30 prosent avslag på servicearbeidet ut september, sier verkstedsleder Roy Pira. Han er fornøyd med utviklingen så langt, og er ikke i tvil om at FixBil har den rimeligste verkstedstjenesten i denne bydelen.

– Vi er i utgangspunktet blant de absolutt rimeligste i bergensregionen, og med ytterligere 30 prosent avslag  på servicearbeidet inviterer vi bilister til å teste ut vårt konsept, fortsetter Pira.

Vil ha nyere biler
Det er spesielt eiere av modeller fra 2000-2010 som tar kontakt. Pira  presiserer at også eiere av modeller opp til 2014 har mye å spare på å velge et rimeligere alternativ, samt dem som skal ha planlagte serviceintervaller på nokså nye biler.

Svir i lommeboken
– Etter fem år utløper garantien. Da svir det ekstra i lommeboken om det velges et såkalt merkeverksted når bilen skal repareres. I tillegg er det mye å spare på å ta service hos oss sammenlignet med et merkeverksted uansett hvor ny bilen er, sier Pira og legger til:

Autorisert
– Det å foreta service på et kjøretøy er hyllevare, og fordrer ingen spesielle kunnskaper eller egenskaper utover det å være et autorisert bilverksted. Man mister heller ikke nybilgarantien om man bruker et uavhengig verkstad, som enkelte har en forestilling om.

PS: Visste du at FixBil ble kåret til Bergens rimeligste sist BA laget en oversikt over priser hos de forskjellige verkstedene?

Ønsker du en verkstedstime kan du kontakte FixBil Åsane
på telefon 53 019191 eller asane@fixbil.no

For andre FixBil-verksteder, ring 06066