Stor pågang i Knarvik – trenger mekaniker

Er du bilmekaniker og har lyst å arbeide i Knarvik er dette jobben for deg!De siste årene har FixBil i Knarvik (Bruvegen 3) hatt formidabel vekst. Nå har verkstedet ledig stilling som bilmekaniker.

Varierte oppgaver
Driftsleder Roger S. Dyrdal kan friste med en interessant arbeidsplass med varierte oppgaver og varierte bilmerker.

– Vi ønsker oss en erfaren mekaniker som har holdt på i faget noen år. Fagbrev er ikke et absolutt krav i denne stillingen. Det finnes mange dyktige bilmekanikere der ute som har valgt å jobbe som ufaglært bilmekaniker rett etter læretiden, og dermed er faglig sterke,  sier Dyrdal.

Ta kontakt NÅ
I tillegg til erfaring ønsker driftssjefen en mekaniker som er utadvendt og miljøskapende.  Dyrdal sier at mekanikeren kan vente seg gode arbeidsvilkår. Interesserte kan sende epost på knarvik@fixbil.no eller ringe direkte til Roger på 56 35 69 90

LES OGSÅ: Bjørn har bygget FixBil til lavpriskjede i Bergen og omegn