FixBil satser i Alver

FixBil Knarvik ser på den nye storkommunen Alver som en mulighet. Ambisjonen er å være det rimeligste verkstedsalternativet i den nye kommunen.


Fra 1. januar forsvant kommunegrensene mellom Radøy, Meland og Lindås. For FixBil er kommunesammenslåingen en fin mulighet for å markedsføre seg enda bredere med rimelige verkstedstjenester.

Området blir utvidet

– Det geografiske området blir utvidet og vi blir en del av et stort næringsfelleskap i Alver. Tyngdepunktet i den nye storkommunen er Knarvik. Derfor er beliggenheten vår i Bruvegen 3 sentral,  kombinert med at vi fokuserer på rimelige verkstedstjenester, sier driftsleder  Roger S. Dyrdal.

Roger S. Dyrdal, sjef for FixBil Knarvik

Kompetente mekanikere

FixBil har 13 frittliggende verksteder i og rundt Bergen, og har eksistert i mer enn 30 år.  Dyrdal har med seg et team av kompetente mekanikere, og verkstedet er også godkjent som lærlingbedrift.

Langvarige kunderelasjoner

– Vi er opptatt av å holde et høyt faglig nivå i alle deler av virksomheten. Kvalitet og lave priser er den  sikreste veien å gå for å etablere langvarige kunderelasjoner, fastslår Dyrdal.

Verkstedet på Knarvik utfører Servicer, EU-kontroller og bytter ut slitedeler.  Har du behov for verkstedstjenester kan du kontakte FixBil Knarvik direkte på 56 35 69 90 eller knarvik@fixbil.no