FixBil Sotra merker økt pågang

FixBil på Sotra merker økt pågang. Verkstedet på Sotra er også dimensjonert for større oppgaver som overhaling av motorer.


Driftsleder Steinar Skjønhaug er synlig stolt av det moderne verkstedet i Idrettsveien 128, i lokalene til tidligere Bilservice Vest.

– Hyggelig

– Det er gledelig at stadig flere bileiere bruker oss, og spesielt hyggelig når kundene kommer igjen for å utføre service eller EU-kontroll,  sier Skjønhaug.

På Sotra har Skjønhaug et komplett team av mekanikere. I teamet finnes  mekanikere med særskilt kompetanse på overhaling av motorer, samt bilelektronikk.

– Vi har et konsept om høy kvalitet på håndverket vi utfører til en lav pris sammenlignet med andre verksteder. Men det er fremdeles mange bileiere som betaler alt for mye for verkstedstjenester, sier han.

Håndterer de fleste utfordringer

Verkstedet på Sotra  kan håndtere de fleste utfordringer knyttet til bilhold og reparasjoner.  Den varierte og spissete kompetansen krever ikke bare spesialisert utstyr, men også god plass.
– Vi  betjener andre verksteder i FixBil-kjeden dersom det er komplekse operasjoner. Vi er ett av  13 FixBil-verksteder i og rundt Bergen, og det innebærer at vi også utveksler kompetanse, noe som kommer kundene til gode, sier Skjønhaug.

Har du behov for Service, EU-kontroll eller skal bytte ut slitedeler, kan du kontakte FixBil Sotra direkte på 56 33 15 30 eller  sotra@fixbil.no