BULKESKADER? – Drop in og gratis takst og rådgiving

Bulkesesongen varer hele året  og FixBil tilbyr  «drop in» og gratis takst og rådgivning på stedet.


– Når du bulker bilen og får beskjed om å komme tilbake om to uker, kan det oppleves som frustrerende. Derfor har vi i FixBil besluttet at alle som bulker kan komme innom og få gratis takst og rådgiving, kall det gjerne et anslag og overblikk av skadene, sier verkstedsleder Roger Botnedal ved FixBil.

Roger Botnedal, daglig leder FixBil i Møllendalsveien

Tre karroseriverksteder

FixBil har 13 verksteder og tre av disse har  karosseriavdelinger; Møllendalsveien, Fana og Laksevåg. FixBil har dessuten avtale med flere forsikringsselskaper dersom forsikringen skal brukes
.
– Vi kan tidlig vurdere om det er forsikringsskade eller om en skade som må betales på egenhånd. I tillegg er det en del mindre skader som kan ordnes gjennom mikrotenikker, som er kostnadsbesparende,  sier Botnedal.

Bulkesesong

Vanligvis sies det at  bulkesesongen er rett før jul. Men fakta er at bulkesesongen varer hele året, sommer og vinter, høst og vår.
– Har bilen en skade i karroseriet er det viktig å få reparert dette før veisaltet får gjøre større skader. Salt skaper enda mer rust, noe som forringer verdien på kjøretøyet, sier han.

Har du bulket bilen kan du ringe 06066

BILDE ØVERST: Fra lakkboksen til FixBil i Møllendalsveien