Viktig melding fra FixBil om de neste ukene

Har du planlagt service, EU-kontroll eller reparasjoner de neste ukene?


FixBil med 13 verksteder i bergensområdet tar føringene fra Folkehelseinstituttet på største alvor.

Er du i karantene?

Dette betyr at personer i karantene, eller er usikre på om de er smittet,  må ombooke planlagt aktivitet, eller finne andre løsninger.

– Vi er inne i en periode hvor vi både må være strenge for å hindre spredning av koronasmitte samtidig som vi må være mest mulig fleksible, sier FixBil-sjef Bjørn Standal.  Alle biler som tas inn på verkstedet blir desinfisert som et av flere tiltak.

Kunder og egne medarbeidere

– Dette er et tiltak for å begrense smitte blant våre egne medarbeidere.  Vi har forebyggende tiltak i kundemottakene som antibac og minst en meter avstand mellom medarbeidere og kunder, sier han, og legger til:
– Det er en merkelig situasjon og vi må alle gjøre vår del av den nasjonale dugnaden.

Uttrykningskjøretøyer prioritert

FixBil holder åpen og opprettholder sin akutt-tjeneste for kjøretøyer som trenger øyeblikkelig hjelp. FixBil har ansvar for å reparere en stor del av utrykningskjøretøyene i Bergen, og dette gjør at man har iverksatt ekstra beredskap i tiden som kommer.
– Uttrykningskjøretøyer har prioritet, forståelig nok, sier Standal.

Trenger du å komme i kontakt med et av våre verksteder kan du ringe 06066